Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät koronatodistuksen QR-koodin ja nimitietojen tulostamisen muovikortille sekä tilattujen korttien valmistamisen kulut, veron sekä toimituskulun postitse kirjeenä.

Myyjällä on kuluttajansuojalain mukainen virhevastuu. Ostajan on ilmoitettava tavarassa ilmenneestä virheestä viivytyksettä, kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa virheen ilmenemisestä. Myyjä ei vastaa tuotteen väärinkäytön seurauksena ilmenneestä virheestä. Tuotteen luonnollista kulumista ei pidetä virheenä.

Mikäli tilaus vahingoittuu kolmannen osapuolen kuljetuksessa, siitä tehdään vahinkoilmoitus kyseiseen yritykseen.

Toimitusaika

Tilaus siirtyy valmistukseen tilauksen vahvistumisen jälkeen. Toimitamme tuotteet noin 1 viikon kuluessa tilauksen maksamisesta. Emme vastaa Postin toimitushäiriöistä johtuvista tilausten viivästymisistä.

Toimitamme vain Suomeen.

Asiakkaan tulee olla 18 vuotta täyttänyt henkilö.

CardPlus Oy pidättää oikeuden muutoksiin.

Koska kortit ovat tuotteita, jotka valmistetaan selvästi niiden tilaajan henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi, eikä CardPlus Oy voi myydä niitä edelleen, ei ostajalla ole kuluttajansuojalain 6 luvun 14 §:ssä tarkoitettua oikeutta peruuttaa tilausta tai osaa tilauksestaan eikä saada siltä osin maksamaansa kauppahintaa takaisin.

CardPlus Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. CardPlus Oy pidättää oikeuden muuttaa sopimusehtojaan yksipuolisesti. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin.

CardPlus Oy säilyttää kortin valmistukseen tarvittavaa henkilötietoa vain tilauksen käsittelyn ja reklamaatioajan. CardPlus Oy käsittelee tietoja Tietosuojaselosteensa mukaisesti.

Maksuehdot

Maksupalvelun tarjoaa Paytrail Oyj.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet sekä luottokorttimaksut.